Noniin pitkästä pitkästä aikaa kirjoitan viimein! Paras ehkä kerrata mitä kaikkea tässä välillä on tapahtunutkaan..

No siis ensinnäkinhän oli joulu, ja päällimmäisenä joululahjana mieleen jäi digikamera mitä olinkin toivonut jo aika pitkään :)

Noh joulupäivänä mentiin sitten serkuille, ja tapanin päivänä mummilaan. Sitten tiistaina meidän piti pakata kun lähdimme keskiviikko iltana Thaimaahan, Phukettiin.

Lentomatka oli ihan kamala! En tykkää muutenkaan lennoista, ja se vielä sen takia kun se kesti 13 tuntia!! Ihan liikaa minulle! Viimein sitten päästiin Thaimaahan ja sieltä sitten vähän reilu tunnin bussimatkalla hotelliin.

Thaimaassa oli kaiken kaikkiaan TOSI ihanaa! Kaikki oli halpaa esim. jotkut paidat maksoi vaan 2€, ja tunnin jalkahieronta maksoi 4-6€ kerralta. Ilotulituksethan siellä olivat aivan MIELETTÖMÄN upeita! Ikinä en ole nähnyt mitään niin hienoa, enkä varmaan tule näkemäänkään, joka puolelta tuli ilotulituksia ja niitä oli kukan muotoisina ja sydämmiä ja palloja ja sellaisia jotka jakaantui moniin osiin ja vaikka mitä! Yleisesti ottaen Thaimaassa kerkesimme mennä snorklaamaan koralliriutalle, ratsastaa norsulla 2 kertaa, mennä aivan uskomattomille saarille joista nousi kallion pinta 100m suoraan ylöspäin, näimme apinoita luonnossa, shoppailimme, söimme, kävimme hieronnassa, kävimme katsomassa elefantti showta, kävimme katsomassa aivan UPEAN Fantasea shown, missä oli tiikereitä ja norsuja ja kyyhkysiä, kanoja, vuohia, vesipuhveleita, taikatemppuja... ja tietenkin olimme paljon rannalla...

Viimein sitten koitti kotiinkin lähtö kahden viikon loman jälkeen :(

lentomatka sujui taas huonosti ja sitten pääsimme kotiin.. Minulla olikin jo sitten syntterit parinpäivän päästä, ja taas alkoi kamala arki :( No kyllä sen varmaan kestää..

tänään meille tuli vieraita, ne tyypit jotka olivat olleet meidän kanssa Thaimaassa, ja heidän koiransa. Istuimme iltaa ja söimme, tosin minä karkasin sitten omaan huoneeseeni viimein... Yli huomenna on ranskan sanakoe!!! En tajua niistä kellonajoista hölkäsenpöläystäkään!